РЕВЮ на очна линия ZOEVA CALLI GRAPHIC

in , , by Bludger Queen, неделя, декември 01, 2019
Честит първи ден от БЛОГМАС 2019! В тази първа публикация от коледната поредица, ще споделя с вас своето впечатление от очната линия CALLI GRAPHIC на ZOEVA. Не съм бюти гуру, нито спец по козметичните съставки и термини, НО мога да споделя своите "аматьорски" наблюдения.


Бях поръчала очната линия ZOEVA CALLI GRAPHIC преди много време, от чуждестранен сайт (ако не ме лъже паметта, май беше beautybay). Ревюто ѝ идва доста късно, но впечатленията ми от нея са запазени още от тогава като 'чернова' и едва сега виждат бял свят в блога.

Първи впечатления от очна линия Zoeva CALLI GRAPHIC


Още в първите няколко дни от ползването ѝ, имах смесени чувства, но конкретно за първата седмица сякаш преобладаваха добрите впечатления. 

Линията се нанася лесно, a твърдата четката позволява добър контрол при финалната остра "щриха" в крайчеца на клепача. В началото на ползването ѝ, усещах леко опъване на клепача, но помислих, че е просто заради матиращия ефект, който може би поизсушава кожата. Не беше нещо фрапиращо или крайно неприятно. Премахването на очната линия беше лесно, като аз използвах розовата мицеларна вода на Garnier за свалянето на цялостния грим. 


Защо не бих препоръчала очна линия ZOEVA CALLI GRAPHIC


Това, което не ми хареса е, че след премахване се усещаше едно леко парене и щипане на мястото, където е била нанесена очната линия. Първоначално не беше кой знае колко голям проблем, но скоро след това неприятното чувство се засили, появи се зачервяване, а самата очна линия започна да се рони. Дори и продуктът вътре в бутилката беше засъхнал. И то само след ЕДНА СЕДМИЦА употреба!

Не ми се беше случвало такава лоша реакция на кожата при свалянето на грим с тази мицеларна вода. И въпреки това, реших да тествам и с друг вид демакиаж. Резултатът беше същият. Поради някаква причина, въпреки липсата на следа, че е останал непремахнат продукт от клепача, се събуждах с око, покрито с черни точици, които бяха останали от роненето на очната линия през деня. Без значение колко старателна бях да премахна всяка една частица, винаги някъде се скатаваха като песъчинки. 


Много бях разочарована, защото въпреки, че бях доволна от четчицата, лесното нанасяне и начина, по който стоеше очната линия ZOEVA CALLI GRAPHIC върху клепачите ми, цената на тази красива визия беше твърде висока. Затова реших да спра с опитите да спася този продукт и просто го изхвърлих. Категорично НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ.

*  *  *  *  *  *  *  *  *
Благодаря, че четете моя блог!
Бъдете живи и здрави!
-Т.


SHARE 0 comments

Add your comment

© Bludger Queen · THEME BY WATDESIGNEXPRESS