Bullet Journal за Март 2019

in , by Bludger Queen, четвъртък, декември 05, 2019
Пети ден от Блогмас! Днес ще ви покажа как изглеждаха страниците за месец Март в моя булет журнал.


Това е заглавната страница. Много обичам да използвам стикери. С тях лесно и бързо разкрасявам страниците.


Страницата с месечното разпределение е разделена на две - отляво са визуализирани всички дни от месеца, а отдясно са 3 категории: задачи за Април, цели за месеца и задачи за Март.


Пореден месец не успявам да запълня тракера прилежно. Много неща съм пропуснала, но това е положението. И да си блъскам главата, не мога да се сетя какво съм правила, че да го допълня.

Сигурно сте забелязали, че на страниците с тракерите имам навика да пиша нещо смешно и забавно. Тук също не е изключение. И за информация: не успях да ги спестя тези 200 лв. Ха-ха-ха. Но пък за сметка на това, гледах "да се дозирам".


Това е откъс от песента I like these odds от Jay Kill & The Hustle Standard. Доста ме нахъсва и затова реших да я включа като част от моя bullet journal. Много е хубаво човек да си вписва мотивиращи цитати, откъси от книги или друго, което ще му помогне да се фокусира и да бъде деен.


За месец Март избрах по-различно оформление за дните. За всяка седмица отделих по две страници. В долния десен край си записвах какво съм яла или ще ям за съответния ден. Тиксото е покупка от aliexpress. Обожавам всичко свързано с Ван Гог, та нямаше как да не го купя. Струваше към 1-2 долара.

Засега се справям добре с Блогмас, но остават още 20 дни и не трябва да се отпускам! Хубавото е, че имам заготовки за самите постове, та ми е лесно да поствам всяка вечер. А как изглеждаше априлското разпределение в моя булет журнал, ще разберете утре!

*  *  *  *  *  *  *  *  *
Благодаря, че четете моя блог!
Бъдете живи и здрави!
-Т.
SHARE 0 comments

Add your comment

© Bludger Queen · THEME BY WATDESIGNEXPRESS