Bullet Journal за Февруари 2019

in , by Bludger Queen, сряда, декември 04, 2019
Продължаваме с наваксването на месечните разпределения в моя bullet journal за 2019! Страниците отново са минималистични. Единствените украски са стикери, които са поръчка от aliexpress.


Тракерът не беше попълван редовно. В средата на месеца се сетих за неговото съществуване и повечето неща са отбелязани по памет. Беше ми трудно да се сетя за изпълнението на половината от категориите, та затова голяма част от тях си стои празна. Не знам защо така се получи.


Това разпределение беше старателно попълвано. Отляво си записвах случайни задачки, идеи и други неща. Един вид - vision board. Отдясно си водех месечен отчет. Получи ми се доста добре. Накрая сметките действително ми излезнаха, като с графите проследявах къде е отишъл всеки един лев.


Така изглеждаха страниците ми за дните от седмицата в този булет журнал. Това е едно от любимите ми подреждания на дати.


Месец Април в моя bullet journal е с доста изчистена и практична визия. За сметка на това обаче, месец Март е с доста разчупен дизайн, а и е по-цветен. :) Очаквайте пост за него утре.

*  *  *  *  *  *  *  *  *
Благодаря, че четете моя блог!
Бъдете живи и здрави!
-Т.
SHARE 0 comments

Add your comment

© Bludger Queen · THEME BY WATDESIGNEXPRESS