РЕВЮ на изглаждащ и хидратиращ околоочен крем AVON Planet Spa

in , , by Bludger Queen, понеделник, декември 02, 2019

В листата с продукти, за които съм натрупала впечатления през годината, спада този околоочен крем AVON Planet Spa. Ще си го кажа направо - не останах очарована.

Изглаждащ и хидратиращ околоочен гел с екстракт от водорасли - AVON PLANET SPA


Продуктът беше рекламиран добре в каталога, когато реших да си го поръчам и тествам. Според официалния сайт на Avon, този околоочен крем има следните свойства:

  • хидратира зоната около очите;
  • изглажда кожата и намалява тъмните кръгове;
  • оставя добре отпочинала и с по-младежки вид;
  • лека опалесцентна формула с пастелно розов блясък.

Какво мисля аз? След цялостната употреба на 15-милилитровата тубичка, мога да потвърдя само четвъртата точка от списъка, а именно - бляскавата текстура на крема.


Не беше любов от пръв поглед. Веднага след нанасянето му, кремът се усещаше неприятно лепкав. А когато попиеше, кожата ми се изсушаваше и опъваше. Не можех да слагам крема като една от стъпките преди нанасяне на грим сутрин, защото кожата ми ставаше твърде суха, че да мога да разнеса добре коректор или ББ крем. Поради тази причина пробвах да нанасям околоочния крем само вечер, но и това не подобри мнението ми за него.

Тъй като съм инат, реших да му дам шанс за по-дългосрочен план. Все пак, никога преди това не бях ползвала околоочен крем. Помислих, че резултати се виждат при продължителна употреба. В крайна сметка, кремът нито намали тъмните ми кръгове, нито хидратира зоната около очите. Единственото нещо, което се доближаваше до изглаждане на кожата, беше онова усещане за опъване на кожата, което ме караше да се чувствам некомфортно.


Като всеки продукт за кожата, резултатите и впечатленията са индивидуални. Лично на мен не се получиха нещата с околоочния крем AVON Planet Spa. Но пък ако вие имате желание да пробвате нещо ново и не се страхувате от разочарование - давайте смело! Може пък кожата ви да се спогоди с него. Редовната му цена е 12,69 лв. Когато си го поръчах, хванах -50% намаление. 

При всички случаи, ще се радвам да чуя вашето мнение за този изглаждащ и хидратиращ околоочен крем AVON Planet Spa.

*  *  *  *  *  *  *  *  *
Благодаря, че четете моя блог!
Бъдете живи и здрави!
-Т.
SHARE 0 comments

Add your comment

© Bludger Queen · THEME BY WATDESIGNEXPRESS