Булет журнал за Януари 2019

in , by Bludger Queen, вторник, декември 03, 2019
Днес установих, че последно съм писала за моя булет журнал в далечната 2018. След разпределението за месец Декември 2018, друго не е видяло бял свят. Това е много тъжно.

Може би ще е по-разумно да направя един пост за всички пропуснати разпределения, но това не е в мой стил. OCD-то в мен се обажда, подтиквайки ме да направя всеки пропуснат месец в отделен пост, за да се запази хронологичния ред в архива. Така и ще направя.

На вашето внимание, днес ще ви представя месец Януари, само че версията от 2019. Ха-ха-ха.


Месечно разпределение тук реших да не слагам. Сметнах за по-необходимо да имам страници за различни лепящи бележки, както и за добре познатия тракер.



Следващите страници са фокусирани върху отделните дни.


Като цяло не е нещо особено, даже разпределенията са доста семпли. Единствено заглавната страница беше занимавка да се направи. 

Повтаряла съм го и преди, но си струва да се повтори и сега. Системата Bullet Journal (или както повечето от нас я наричат на български - Булет Журнал) е измислена, за да улесни максимално хората, които искат лесно и бързо да си водят бележки в ежедневието. Въпрос на личен избор е дали страниците ще бъдат украсени, а разделите разширени с допълнителни функции. Но в никакъв случай това не трябва да се превръща в ежедневие. Ако нямате време и не ви се занимава да украсявате всяка страница - няма нищо лошо в това! Дори напротив! Забелязала съм при себе си, че понякога го приемам като задължение да разчертават всяка линия перфектно, да координирам всеки цвят, и т.н. Да, естетически приятно е, след целия труд си поглеждаш тефтера и се потупваш по рамото, но всичко това се обезсмисля, ако в началото на всеки месец приемам това като едно натоварващо занимание. Затова и някои от разпределенията ми може да ви се сторят скучни. Но пък, в крайна сметка аз си ги харесвам и така. Най-важното е, че ми вършат работа в ежедневието.

*  *  *  *  *  *  *  *  *
Благодаря, че четете моя блог!
Бъдете живи и здрави!
-Т.
SHARE 0 comments

Add your comment

© Bludger Queen · THEME BY WATDESIGNEXPRESS