GIVEAWAY TIME!

in , by Bludger Queen, неделя, февруари 03, 2019
Няма как да не сте забелязали колко много обичам тефтерите Leuchtturm1917. Те са прекрасни! Страниците им са подходящи за любителите на писалки, тъй като хартията не прокървява и не избива от другата страна на листа. Освен това, самото усещане да държиш такъв тефтер в ръка е различно. Тези луксозни "хартиени бижута" (както обичам да ги наричам аз) се превърнаха в незаменим за мен аксесоар. Лично аз предпочитам средния размер А5, в точково разграфяване, който използвам за булет дневник (bullet journal).

Насладата, която ми носи марката Leuchtturm1917, не мога да опиша с думи. Тя трябва да се почувства. Ако и вие като мен обичате всякакви видове тетрадки, тефтери, органайзери и т.н., със сигурност ще се влюбите в техните продукти!

Както вече ви бях споменала в един друг пост (тук), PenShop отскоро започнаха да внасят в България тефтерите Leuchtturm1917 и то в цялата им прелест! От техния екип се свързаха с мен по повод общата ни страст към бранда и предложиха да ми предоставят тефтер Leuchtturm1917. В този ред на мисли, съм изключително щастлива да споделя с вас, че имам възможността да зарадвам един от вас, мои верни читатели, с тефтер от марката!
Той е от Bullet Journal серията, в цвят Emerald. Размерът е А5 и е с точково разграфяване. Аз вече имах такъв, с тази разлика, че беше черен. Как изглеждаше той, може да видите ТУК.

Как да участвате в този гивауей?


Просто изпълнете следните три стъпки:
  • Харесайте Фейсбук страничката на блога;
  • Харесайте Фейсбук поста за гивауея и оставете коментар под него кой тип публикации в блога ми ви допадат най-много;
  • Споделете публично Фейсбук поста за гивауея.

Краен срок за участие -> 15 Февруари, 23:59 часа.
Победителят ще бъде изтеглен на случаен принцип чрез random comment генератор.

Имайте предвид, че ще проверявам дали наистина сте изпълнили условията. Ако изтегля някого, който е нарушил правилата, запазвам правото си да изтегля нов участник.

Този гивауей е отворен само за България!

Успех на всички!

*******

Благодаря, че четете моя блог!
Бъдете живи и здрави!
-Т.
SHARE 0 comments

Add your comment

© Bludger Queen · THEME BY WATDESIGNEXPRESS