РЕВЮ на кожено портмоне FOSSIL Fiona

in , , , by Bludger Queen, понеделник, декември 17, 2018
Нека ви се похваля с новото си портмоне! То не е нещо, което бих си купила по принцип, защото цената никак не е по вкуса ми. НО! Късметът ми се усмихна и спечелих ваучер за 29лв от игра на Нестле LION. Той беше конкретно за сайта на FashionDays. Марката Fossil ми харесва, особено чантите им (но там вече и 3 ваучера няма да ми помогнат да си купя една от тях). Попаднах на това портмоне Fossil Fiona, което по време на покупката беше намалено на 56,99лв.

По мой спомен, посочената редовна цена беше от сорта на 115лв, а към днешна дата цената е по-малка. Все пак, това са FashionDays, а те се славят с вечно променящите си цени, които налагат клиентите им да правят скрийншоти като луди, за да се уверят, че не страдат от дименция. Но повече по тази тема някой друг път. 

С доставката и редовното намаление, портмонето струваше 61лв. С този спечелен ваучер нещата изглеждаха много по-розови за мен, та в крайна сметка се реших и го поръчах за "скромната" сума от 32лв. Много бях щастлива и доволна, че най-сетне се натъкнах и аз на нещо хубаво в света на онлайн шопинга, което нямаше да ме принуди да живея на китайски нудли за цял месец.

Много ме привлече дизайна на портмонето. Досега бях с едно голямо, от онези тип "плик" от Бершка, в цвят бургунди, та исках нещо по-компактно и по възможност по-тънко.

Реално, портмонето изглежда тънко, когато няма стотинки в него, но и с тях вътре не изглежда по-дебело от предишното ми. А и възможността да наглася закопчалката според това колко е напълнено портмонето ми харесва. Макар че, ако трябва да съм реалист, не ми се е случвало да пълня портмонетата си с толкова мангизи, че да не мога да го затворя... освен когато не си го чистя от касови бележки и листчета за пазаруване. Ха-ха-ха.

Единственият минус, който мога да отбележа за това портмоне, е че стотинките често се заклещват в това малко пространство отстрани. И то не само дребните стотинки, а и левчетата успяват някак си да се поберат там. Много е трудно ваденето им от там с пръст, та затова просто затварям отделението, обръщам портмонето и го разклащам, за да паднат обратно където трябва да бъдат. Понякога е много досадно, но засега не ме дразни чак толкова, че да се откажа да нося портмонето като цяло.

Опаковката. Ох, FashionDays и аз имаме особена връзка. Първият артикул, който поръчах оттам беше отново на тази марка. Майка ми реши да ми направи подарък за важен повод и се спряхме на един часовник Fossil. Бях втрещена от опаковката и начинът, по който го бяха пратили, но за тези ми чувства и преживявания - някой друг път, защото темата може да се разточи доста. Това клето найлонче беше единственото нещо, което предпазваше портмонето от външни влияния. Куриерският плик нямаше как да го предпази от някакви удари или драскания. Направо нямам представа как дойде непокътнат. За такъв продукт от такава ценова скала, си е направо покъртително да се доставя по такъв начин. 

Ето и малко конкретна информация за самото портмоне (информацията е взета от тази, посочена в сайта на FashionDays):
  • Fossil Fiona в цвят кафяво
  • 10 x 13.5 x 2 см Standard
  • Джобове: отделения за карти, отделение за лична карта, 3 външни (2 с цип), едно за банкноти
  • Състав: външна част: ярешка кожа; вътрешна част: синтетика
********

Вече втори месец нося това портмоне в чантата си. Нямам забележки, освен онази, посочена по-горе, за стотинките дезертьори. Доволна съм от качеството, а кожата не е претърпяла инциденти, независимо колко дребни неща ѝ удрят крушета в чантата ми дневно.


Благодаря, че четете моя блог!
Бъдете живи и здрави!
-Т.
SHARE 0 comments

Add your comment

© Bludger Queen · THEME BY WATDESIGNEXPRESS