Мнение за ресторант FANCY в Пловдив

in , , , by Bludger Queen, вторник, декември 18, 2018
Ресторант FANCY се намира в мол Пловдив, кв. Смирненски. Първото ми впечатление от него беше от миналата година (2017), като тогава съм го посещавала 2-3 пъти. Бях много доволна, атмосферата беше прекрасна, персоналът отзивчив и усмихнат, храната свежа и вкусна. Иииииии стана 2018-та. В началото на тази година посетихме ресторанта, защото имахме положително мнение за него. Вече не е така.


Храната вече не беше вкусна, персоналът не беше толкова вежлив и усмихнат, дори обстановката беше някак си задушаваща. В скорошното и най-последно посещение, си поръчахме салати Цезар и Капрезе, домашна лимонада, пица Прошуто (не помня дали беше прошуто кото или крудо, сори) и ризото със скариди и тиквички. Обичам салатата Капрезе, но не зная как може толкова да я объркат, но някак си успяха. Тази салата нямаше вкус, продуктите бяха сухи, а за цената която ѝ искат, трябваше поне някакво босилеково песто да сложат, а не тези 3 листа клет босилек. Приятелят ми също не беше доволен от салатата си. Да не говоря, че после и двама ни ни боляха коремите заради храната. 


Ризотото беше с доста проста презентация. Изобщо не отговаря на нивото за ризото с цена 13лв. Оризът беше по-безвкусен и от този, който си правя вкъщи, а вярвайте ми, това е МНОГО безвкусно. Пицата имаше вид и вкус като на сурова подметка. Домашната лимонада ни беше любима миналото лято, но тази година явно са с нов готвач, защото и тя беше развалена. Ментата вътре беше смляна на ситни парчета, които силно дразнеха гърлото. Имах чувството, че пия разредено ментово смути с вода, състоящо се от люспи и киселинност. Не си допихме дори първите чаши... толкова ужасно беше.


Но първото ни разочарование всъщност беше с това меню - брускети, салата с бекон, рибай стек с пюре от сладък картоф, ииииии точно този бургер не се сещам как се казваше.


Отново разочаровани, ужасен вкус, картофите - подметка, плюс коремни болки. Отне ми няколко дни реанимация вкъщи, за да мога отново да дишам нормално. Тогава обслужващият персонал беше груб, високомерен и доста снобарски настроен, а отношението към нас беше като хора, които всъщност са нещо мръсно на обувката им.

След това разочарование, не знам как се навихме да им дадем втори шанс. Е, те пак се провалиха. С тази разлика, че този път обслужването беше по-добро. Явно имат нови сервитьори, но и по-лоши готвачи.

Искам си ОНАЗИ лимонада с ОНЗИ бургер от миналата година, моля! Какво толкова се промени и дали някога ще си върнат доброто ми мнение за тях - не мога да кажа. Не съм сигурна кога бих ги посетила отново. Трябва да съм много отчаяна и да нямам други опции.

********

Този пост може да се стори на някои от вас като написан от мрънкащо дете, но аз съм човек, който очаква да получи вкусна храна, щом седне някъде навън. А и при тези им цени, смятам че съм напълно в правото си да изразя недоволство. Всичко изписано по-горе може и да не им повлие на тях като ресторант, но поне искам да споделя с вас, читателите, моето мнение.

"Животът е твърде кратък, а Татяна вечно гладна."
"Не яж повторно това, което вече веднъж не ти е харесало."
"Всъщност, я пробвай и трети път, ей така, за да си сигурен."
                                                                    - Татянуций

Благодаря, че четете моя блог!
Бъдете живи и здрави!
-Т.
SHARE 0 comments

Add your comment

© Bludger Queen · THEME BY WATDESIGNEXPRESS