Октомври 2018 в моя булет дневник (Bullet Journal October pages)

in , by Bludger Queen, неделя, декември 16, 2018
Предпоследен пост за отминали разпределения и продължаваме да гледаме само напред! В днешния епизод ви представям само две разпределения. Освен че бях стигнала последните свободни страници, октомври като цяло не беше особено креативен месец в тефтера (имайте предвид, че аз винаги ползвам последните 20-30 страници за отделни неща, та затова и толкова рано ми свършиха страниците).


Добре познатото месечно разпределение. По подобие на месец Септември в моя булет журнал.


Този стил на дневните задачи продължавам да следвам за Ноември и Декември. Наистина ми харесва да виждам, че страниците са запълнени изцяло и няма огромни празни пространства останали от даден ден, както когато се получава като разграфя всеки ден в отделна кутийка. Не мога да бъда сигурна колко заета ще бъда в определен ден, та затова не искам да се ангажирам с конкретен обем задачи предварително. А и така не се чувствам гузна, че нищо не съм правила в някой от дните. Просто го пропускам и това е. Ха-ха-ха.

********

Утре ще ви представя и миналия месец - Ноември, с което приключвам сагата с пропуснатите месеци веднъж завинаги. В останалите дни на Блогмас съм подготвила постове за козметика, бижута, лични преживявания с ресторанти и магазини, опитът ми с онлайн пазаруването, калиграфия и др.

Надявам се с този пост да съм ви дала вдъхновение за организиране на вашето ежедневие.

Благодаря, че четете моя блог!
Бъдете живи и здрави!
-Т.
SHARE 0 comments

Add your comment

© Bludger Queen · THEME BY WATDESIGNEXPRESS