Септември 2018 в моя булет журнал (Bullet journal September pages)

in , by Bludger Queen, събота, декември 15, 2018
Постепенно стигаме до сегашния месец. Сега представям Септемврийските разпределения, а през следващите два дни - Октомври и Ноември. Така ще бъда спокойна и ще мога да се съсредоточа над другите теми, които искам да подхвана в блога.



Септември беше месецът на сватбите. Затова реших да го представя по този начин - изчистено и семпло. А и честно да си кажа, вече ми беше писнало да измислям и чертая някакви завъртяни разпределения. Определено имам такива моменти, макар и не често. Смятам го за нещо нормално. За мен е важно да не робувам на своя органайзер/булет журнал. Имам дни в които ми се чертае, украсява и рисува, но също така и дни, в които просто искам да пиша само по точки и да не чертая някакви полета.


Страници за "мисловни дейности". Тук си водех отчет какви пари съм изхарчила, какво съм си поръчала, както и какво трябва да купя или проуча.


Това е нов вид седмично разпределение, което пробвах. Хареса ми. Раздвижено е. Хубавото тук е, че просто вписвам задачите за седмицата и ги отбелязвам в кой ден съм ги свършила, вместо да ги отменям и прехвърлям за следващия ден по 100 пъти.

********

Надявам се с този пост да съм ви дала вдъхновение за организиране на вашето ежедневие.

Благодаря, че четете моя блог!
Бъдете живи и здрави!
-Т.
SHARE 0 comments

Add your comment

© Bludger Queen · THEME BY WATDESIGNEXPRESS