Май 2018 в моя булет журнал (Bullet journal May pages)

in , by Bludger Queen, вторник, декември 11, 2018
Честит 3-ти Блогмас ден! Не ми се иска да прескачам пропуснатите месеци, та затова ще ви ги споделя в следващите дни.


На вашето внимание - месец Май! Тъй като това е месецът, в който съм родена, избрах да лепна стикери на различни тортички и кексчета.


Месечното разпределение се състоеше от 2 страници. Календар с основни задачи отляво, а отдясно 3 полета с различни задачи, къщни работи и събития.


Добре познатият тракер не остана чак толкова попълнен. В повечето случаи действах по памет и вписвах с няколко дни назад. Не беше добра идея. Трябва да се науча да вписвам навреме или просто да се откажа от тези страници.


Седмичните задачи си водех по този начин. Едно от любимите ми разпределения. В горната част е хранодневника ми, а под него са дневните ми задачи. Тук също много от задачите или съм пропуснала да отбележа, че са свършени, или просто съм се скатала и не съм искала да си призная. Ха-ха-ха.


Малко по-различен вариант на предното седмично разпределение. Тук вместих 3 полета за задачи, списък за пазаруване и какво ме очаква следващата седмица.

********

Като цяло не мисля, че Май беше особено продуктивен ден. Пролетната умора все още ме държеше, а и смяната на работното място също си каза думата. 

В утрешния епизод на "Пропуснати постове" - месец ЮНИ! До скоро!

Благодаря, че четете моя блог!
Бъдете живи и здрави!
-Т.


SHARE 0 comments

Add your comment

© Bludger Queen · THEME BY WATDESIGNEXPRESS