Юни 2018 в моя булет дневник (Bullet journal June pages)

in , by Bludger Queen, сряда, декември 12, 2018
През Декември е традиция да въздишаме колко беше хубаво през лятото - топло време, море, сладолед... Ех, а сега се чудим как да се стоплим и излизаме с по 2 тениски, 4 пуловера, 3 жилетки и 5 шалчета. За да стопля малко това блог местенце, ще споделя с вас летните месеци в моя булет журнал.


На вашето внимание - месечното разпределение за месец Юни! Състои се от класическо календарче за задачи, а вдясно е основният списък с неща за вършене през месеца. Не е нещо особено, дизайнът е много прост и изчистен, но определено има чар.


Тракерът на навиците и ученето не е притърпял промяна. Отново имам пропуски, дължащи се на мързела ми.


Седмичното разпределение беше много удобно за попълване. Доста разчупено изглежда, а не е сложно за начертаване. Бих се върнала отново към това разпределение без да се замисля.

********

В следващите дни ще видите такива кратки постове, за да наваксам и с другите изпуснати месеци. Нарочно обясненията са малко като обем, защото имам чувството, че ще се повторя с едни и същи коментари на 10 места. А и снимките говорят повече в тези конкретни случаи.

Главната цел на тези постове, макар и за отминали месеци, е да ви послужат за евентуално вдъхновение, когато не знаете как да попълните страниците в своя булет журнал или органайзер.

Благодаря, че четете моя блог!
Бъдете живи и здрави!
-Т.
SHARE 0 comments

Add your comment

© Bludger Queen · THEME BY WATDESIGNEXPRESS