Август 2018 в моя булет дневник (Bullet journal August pages)

in , by Bludger Queen, петък, декември 14, 2018
Обичам да използвам минималистичен подход при разчертаването на разпределенията. Месец Август не прави изключение.


Добре познатото месечно разпределение си е същото.


Тук тракерът е с различен изглед. Вляво следя всеки час от денонощието за целия месец. Различните цветове означават различни неща. Не успях да го запълня като хората, много неща изпуснах и впоследствие забравях да попълня. Вдясно се опитвах да следя какви пари харча всеки ден. Като цяло се получи ок, но сумите бяха твърде приблизителни, тъй като попълвах графите вечер, а не веднага след похарчване на въпросните пари. Осъзнах, че когато оставям да попълня нещо в края на деня - или го забравям, или вписвам нещо приблизително.


Възвърнах страниците за свободно писане. Тук съм вписвала различни задачи и списъци за покупки. Не е нещо особено, даже може да ви се стори твърде просто на вид.


Седмичното разпределение е с нов дизайн. Най-отгоре си записвах какво съм обядвала и вечеряла, а долу са разграфени 6 полета за всеки ден от седмицата, като това за уикенда е общо.


Разликата тук е в бележките за храненията. Вместо най-отгоре, тук са написани встрани за всеки ден. Отгоре съм надраскала задачи за следващата седмица.

********

С това приключва ден 6-ти от Блогмас!

Кратко, но със снимков материал, който е по-важен в този конкретен случай. Надявам се да съм ви дала вдъхновение за организиране на вашето ежедневие.

Благодаря, че четете моя блог!
Бъдете живи и здрави!
-Т.

SHARE 0 comments

Add your comment

© Bludger Queen · THEME BY WATDESIGNEXPRESS