BULLET JOURNAL SETUP - February 2018

in , by Bludger Queen, понеделник, март 26, 2018
Краят на месец Март предразполага да споделя с вас разпределенията за Април, но тъй като съм назад с графика, тази седмица ще ви изненадам с 3 публикации - разпределенията ми за месец Февруари, Март и Април. На вашето внимание, днес ще ви покажа как изглеждаше Февруари в моя Bullet Journal.


Месечното разпределение изглеждаше по този начин. Вляво на всяка дата отбелязвам часове за зъболекар, делови срещи, както и други официални събития. Вдясно отбелязвам ако на определена дата някой познат има рожден ден, ако трябва да пътувам някъде, кога трябва да поливам цветята вкъщи и такива други не толкова официални ежедневни задачи или събития.


Едно от любимите ми неща всеки месец е да си драскам на тези 2 страници. Тествам си различни маркери и мастила за писалките ми, пробни шрифтове за бъдещи разпределения, надрасквам си бърз шопинг лист за месеца или просто си рисувам. Също така това разпределение е подходящо и за мотивиращи цитати, които да ви повдигат духа през седмицата.


Тези две страници са посветени на моя дневник. Не вписвам всеки ден, по-скоро през няколко, само когато има нещо, което искам да запомня. За един ден ми отнема окооло 3-4 реда за писане. В края на месеца се връщам назад в разпределението My life in Polaroids (какво е то, може да научите в поста Bullet Journal Setup - January 2018), където за месец Февруари избирам най-интересното нещо, което се е случило и си го надрасквам в рисунка.


Много ми харесва семплата визия на това разпределение. В него отбелязвам личните си цели и задачи за текущия месец, какво трябва да се върши из домакинството, какви са били разходите през месеца, както и план за действие в блога.


Това е първото седмично разпределение за месец Февруари, в моя предпочитан формат от изминалите месеци. Поради някаква причина, точно за втория месец от тази година, той се оказа изненадващо неподходящ и седмицата си остана наполовина попълнена.


За сметка на това пък, започнах да използвам това разпределение, което е още по-удобно и лесно за изпълнение. Единствената украса е стикерчето с лисичката и washi tape в горната част на страниците. На лепящото листче си записвам списъка с покупки или важни задачи, които все още не са разпределени за седмицата, но трябва да се свършат.

--------------------------------------------------------------------------------------------

По този начин изглеждаше месец Февруари в моя Bullet Journal. Очаквайте малко по-късно тази седмица и пост за месец Март, като уикенда ще ви запозная и с това какви разпределения ще използвам за Април. 

Благодаря ви, че четете моя блог!
-Т.
SHARE 0 comments

Add your comment

© Bludger Queen · THEME BY WATDESIGNEXPRESS