BuJo #4: OCTOBER 2017 SETUP

in , by Bludger Queen, четвъртък, октомври 05, 2017

Нов месец - нов пост за тефтери! Нека ви представя моя bullet journal номер 4 - джобен Moleskine с твърди корици и точково разграфяване. Размер: 9х14см. Може да ги намерите в книжарница Ciela в мол Пловдив. Доколкото знам ги има и в книжарници Orange.


Месец Октомври започва по този начин в моя тефтер. За всеки месец съм определила различен цвят, за да може при едно бързо разгръщане да се ориентирам по-добре в търсенето. Месечното разпределение се състои от 2 страници - малък календар и точково описание за всеки ден.


Следва така нареченият "tracker", в който проследявам своите дейности през месеца - колко пъти съм се занимавала с блога, колко често готвя, чистя, рисувам и прочее. Наистина е интересно в края на месеца да се направи една равносметка, за това колко съм била "трудоспособна", хахаха.


Доста често ми се налага да нахвърлям набързо някаква информация и именно за това са следващите 2 странички - място за хвърчащите листчета.


Разбира се не мога и без своето седмично разписание. Досега не го бях ползвала по този начин предварително разчертано, тъй като никога не знам кой ден ще бъде по-малко или повече натоварен. Но от предния месец добих представа средно по колко място ми трябва за всеки ден, така че това разделение ми е от голяма полза.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Ако бихте искали отделен пост за различни варианти на разпределенията, може да драснете един коментар по-долу. И да се надяваме, че молбата ви ще бъде удовлетворена. Хахахаха, но сериозно. Глас читателски - глас Божий!

* * *
- T.

SHARE 2 comments

Add your comment

  1. Страхотно се е получило,аз колкото и да се опитвам такъв шрифт не мога да докарам:( Все още ли ползваш писалките на Pilot Metropolitan?
    P.S. ще бъде полезно да направиш пост с различни разпределения,туко виж съм откраднала някоя идея. :Д

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Използвам писалките си в друг тефтер, но за жалост не и тук. <3

      Изтриване

© Bludger Queen · THEME BY WATDESIGNEXPRESS