HOW WE LOOK WHILE WORKING OUT

in , , by Bludger Queen, събота, август 02, 2014
Скорошни събития ме наведоха до една мисъл...

КАК ИЗГЛЕЖДАМЕ, ДОКАТО ТРЕНИРАМЕ?


Не може да се погледнем отстрани докато тичаме, но примерно в някои фитнеси на стените са монтирани огледала, за да се следи правилното изпълнение на дадено упражнение. Като сложим това на страна, друг начин - няма. А и дори да има, ще бъде ужасно изморително и определено ще ни отвлече вниманието от главната ни цел - тренировката.

Не смятам, че човек трябва да обръща внимание как изглежда докато извършва тежка/интензивна физическа дейност, само и само да е приятна гледка за окото на обществото.

(SOURCE)

Гадна гледка е да видя момиче във фитнеса/навън, екипирана по последна мода, намазана с 3 пласта фон-дьо-тен, 2 слоя пудра, 5 шепи руж, спирала, очна линия и отгоре на всичко изляла 2 литра парфюм върху себе си... и само си СТОИ, само и само да не би, НЕ ДАЙ БОЖЕ, да й избие капчица пот. Явно не е разбрала приказката "Train like a Beast, look like a Beauty" както трябва. Бюти-то идва СЛЕД тренировката... а и няма по-удовлетворяваща гледка от тази, когато потна и изтощена се погледнеш в огледалото и се възхищаваш на себе си за това, което си постигнала.  

(SOURCE)
Така че, следващия път когато тренирате и Драганка ви се изпречи на пътя с думите "Що не си сложи малко фон-дьо-тен, не изглеждаш добре така...", усмихнете се широко, покажете й един хубав среден пръст (може и на ум) и я подминете. Такива хора могат само да ви дишат прахта.

И накрая едно сравнение на това как изглеждат "спортистките" в списанията, които дават фалшиви представи, СРЕЩУ това как наистина изглеждаме тренирайки, което в никакъв случай не трябва да ни кара да се срамуваме.

(SOURCE)
(SOURCE)
Бягащата пътека НЕ Е моден подиум, по който да се фръцкаме с 5кг грим.
Когато тичаме, вдигаме тежести и изобщо спортуваме, последната ни мисъл трябва да бъде тази за външния ни вид. Нормално е да се потим, лицата ни да са червени като домат, а през устата ни да излизат звуци, подобни на тези от умиращ морж, защото ТОВА Е НОРМАЛНАТА РЕАКЦИЯ ПРИ ТЕЖКА ФИЗИЧЕСКА АКТИВНОСТ. Казвам "тежка", защото ако е леко и лесно, нещо не правите както трябва...
Не е интересно, ако не е трудно. ;)

* * *
-Т.
SHARE 5 comments

Add your comment

© Bludger Queen · THEME BY WATDESIGNEXPRESS